Körzethatár kereső
Sashegyi Sándor Alapítvány
Adószám: 19180818-1-13
Köszönjük adója 1%-át!
Ebédbefizetés

A következő napi ebéd lemondását reggel 8-10-ig a Polgármesteri Hivatalban, a 06-20-9125070-es telefonszámon vagy a email címen tudják megtenni.

Pomáz Város Önkormányzata,
Étkezési alszámla:
10403057-50485456-57481606
Számlavezető bank: K&H Bank

Az átutalás közleményében kérjük feltüntetni az aktuális havi kiállított számla azonosítóját, a gyermek nevét, osztályát és az iskola nevét rövidítve.

Kedves Szülők!

A 2017/18-as tanévben ingyenesen kapja a tankönyvét, aki az általános iskola 1-5. évfolyamán tanul. (Ez alól a nyelvkönyvek egy része kivétel.)

  • Ők automatikusan megkapják a tankönyveket, munkafüzeteket, nem kell igényt benyújtani hozzá.
  • A tankönyvek könyvtári állományba tartoznak, a tanév végén vissza kell adni. A munkafüzetek a tanulóknál maradnak.
  • Az elveszett, megrongálódott, használhatatlan példányokat az iskola házirendjében meghatározott módon kell megtéríteni, illetve pótolni.
  • Ha a könyvtámogatásban részesülő tanuló számára valamely könyvet szeretnék megvásárolni, akkor ezt önállóan (nem az iskola tankönyvfelelősén keresztül) kell a Könyvtárellátó (KELLO) webshopjában vagy könyvesboltban beszerezni.

Normatív támogatásra jogosultak a 6-12. évfolyamokon azok a tanulók, akiknek szülei ezt az igényt a kapott nyomtatványon benyújtották.

A normatív kedvezményre a jogosultságot május 15-ig igazolni kell.

A KELLO megnyitja a szülői felületet, melyen a szülők ellenőrizhetik gyermekük adatait. Itt a tankönyvrendeléseket elektronikus formában megtekinthetik, és igény szerint jóváhagyhatják vagy lemondhatják. (szuloifelulet.kello.hu)

A megrendelt - és a szülő által le nem mondott - könyvek az iskolába érkeznek augusztusban. Az át nem vett könyveket az iskola nem küldheti vissza, az a szülő feladata. Ezért gondolják át, hogy esetleges osztályismétlés illetve másik iskolába iratkozás esetén legkésőbb tanév végén lemondják-e a tankönyvrendelést! Ha mégsem történik osztályismétlés vagy más iskolába átiratkozás, akkor év elején pótrendeléssel is meg lehet rendelni a könyveket, melyet szeptember 25-től kezd kiszállítani a KELLO.

Felmerülő kérdések esetén érdeklődjenek az alábbi e-mailcímen:

Borbély Anikó tankönyvfelelős

Pomáz, 2017. április 3.