Körzethatár kereső
Sashegyi Sándor Alapítvány
Adószám: 19180818-1-13
Köszönjük adója 1%-át!
Ebédbefizetés

A következő napi ebéd lemondását reggel 8-10-ig a Polgármesteri Hivatalban, a 06-20-9125070-es telefonszámon vagy a email címen tudják megtenni.

Pomáz Város Önkormányzata,
Étkezési alszámla:
10403057-50485456-57481606
Számlavezető bank: K&H Bank

Az átutalás közleményében kérjük feltüntetni az aktuális havi kiállított számla azonosítóját, a gyermek nevét, osztályát és az iskola nevét rövidítve.

Manu-Art bábcsoport sikerek

Iskolánk bábcsoportja, Madár Péterné vezetésével arany minősítésben részesült Egerben XXI. Gyermekbábosok Országos Fesztiválján. Ezt megelőzően Biatorbágyon és Nyergesújfaluban is arany minősítésben részesültek a Reszkessetek egerek! című előadásukkal.

Siker az országos tanulmányi versenyen!

Iskolánk 12. osztályos tanulója Benedek Vencel 18.-ik helyezést ért a 2014. március 5-6-7.- én a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola és Kollégiumban megrendezett X.Országos Középiskolai Rendészeti Tanulmányi Verseny Egyéni Döntőjében. A három fordulós selejtező után - melyen közel 4.000 rendészeti tanulmányokat folytató középiskolás vett részt - került megrendezésre a döntő. Felkészítő tanára Gebhardt Uwe volt. Gratulálunk Vencelnek és sikeres érettségi vizsgát kívánunk neki!

Fotók a versenyről

Különdíjas a rendészeti csapatunk!

Háromnapos megmérettetés helyszíne volt a Békés Megyei Harruckern János Közoktatási Intézmény. A Belügyminisztérium, az Országos Rendőr-főkapitányság, valamint a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által szervezett X. Országos Középiskolai Rendészeti Tanulmányi Verseny csapatverseny kategória országos döntőjét 2014. április 10-én nyitotta meg dr. Polyák Zsolt r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. A megmérettetésre az ország szinte valamennyi megyéjéből érkeztek diákok. Összesen 56 négyfős csapat versenyzett. Iskolánk csapata derekasan helyt állt, melynek eredményeként külön díjat nyert, mint legeredményesebb csapat drog ismeretei miatt. Iskolánk csapata: Egervári Zalán, Nagy Ádám, Benedek Vencel 12-ik, míg Gyalog György 11-ik osztály.

Felkészítő tanár: Gebhardt Uwe ny. r. alezredes

Sikeres szerepelés a rajzversenyen

A Pomázi Sashegyi Sándor Általános Iskola, Művészeti Szakközépiskola és Szakiskola újból növelte városunk hírnevét az izbégi "Tarka-barka Daloskönyv" című tankerületi rajzversenyen. Idén 3 település 9 iskolájából 570 pályamű érkezett a versenyre. Népdalok illusztrálása és hangszerek szerepének megjelenítése a népdalokban volt a gyermekek feladata.

A független zsűri neves alkotóművészekből állt:

  • Aknay János Munkácsy és Kossuth-díjas festőművész,
  • Vágási Tamás festő és ötvös iparművész,
  • és Kelemen Marcell festőművész.

Az 1-2. osztályos korcsoportban a három kiosztott egyéni helyezésből 2. helyezést ért el Antal Dominik 2.c, különdíjat kapott Elek Orchidea 2.a és Csömör Míra 2.c osztályos tanulónk. Iskolánk 12 tanulóját „Sashegyiek Könyve” néven csoportos nívódíjjal jutalmazták. A 12 rajzból álló leporelló képeskönyvünket egyedi és magas színvonalú kivitelezéséért kiadásra javasolták.

Fotók letölthetők itt

Hlavacska Orsolya
tanítónő, rajztanár

(2014. márc.)